Mogelijk gemaakt door:

Indicatie-index

Zoek op indication (klacht, aandoening, ziekte of getroffen gebied) en neem vervolgens een kijkje bij de nutriënten die getoond worden. De informatie die hier getoond wordt, is bestemd voor beroepsbeoefenaren in de (complementaire) gezondheidszorg. Lees disclaimer >

Deze indicatie-index is met zorg samengesteld. We zijn hierbij uitgegaan van een dagelijkse basissuppletie die bestaat uit een kwalitatief multivitaminen/-mineralenpreparaat. (Deze is bijvoorbeeld herkenbaar doordat het de biologisch actieve vormen van vitamine B2, B6, B12 en folaat bevat, evenals de superieure vormen van vitamine K (K2, niet K1) en vitamine D (D3, niet D2). Daarnaast bestaat vitamine C bij voorkeur uit niet-zure, goed opneembare vormen zoals calcium- en magnesiumascorbaat en bevat de multi mineralen met goed opneembare, organische verbindingen). De multi kan worden aangevuld met minimaal 1000 mg vitamine C, 25 mcg vitamine D3 en 1000 mg omega 3-vetzuren. Wij zijn ons ervan bewust dat het overzicht niet uitputtend is. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken als u uitgebreider advies nodig heeft.

Interacties

Controleer in alle gevallen of er sprake is van medicijn gebruik en/ of andere supplementen en of deze gaan met de geadviseerde supplementen.

    

Lees deze belangrijke toelichting

C