Mogelijk gemaakt door:

U zocht op 'Ontsteking, inflammaging'

8 zoekresultaten gevonden
Nutriënten (2)
Astaxanthine
Astaxanthine is een carotenoïde die wordt gemaakt door plankton, algen en bepaalde planten, schimmels en bacteriën om zich te weren tegen de schadelijke effecten van zonlicht en zuurstof.
Omega 3-vetzuren EPA/DHA
Voldoende inname van de langeketen omega 3-vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) is belangrijk voor de gezondheid en het voorkomen en/of remmen van uiteenlopende chronische (ontstekings)ziekten waaronder hart- en vaatziekten, allergieën, diabetes type 2, obesitas en depressie.
Artikelen (6)
Resumé Vitamine E Synergie van acht tocoferolen en tocotriënolen
Vitamine E is de belangrijkste vetoplosbare antioxidant uit voedsel en bestaat uit acht aan elkaar verwante vitamine E-verbindingen: vier tocoferolen (alfa, bèta, gamma en delta) en vier tocotriënolen (alfa, bèta, gamma en delta).
Vitamine E Synergie van acht tocoferolen en tocotriënolen
Vitamine E is de belangrijkste vetoplosbare antioxidant uit voedsel en bestaat uit acht verwante vitamine E-verbindingen.
Post-covid Aangrijpingspunten voor orthomoleculaire suppletie
Dit artikel geeft een overzicht van belangrijke (sterk overlappende en interacterende) factoren die bijdragen aan het ontstaan en voortduren van post-covid. Ze bieden goede aanknopingspunten voor orthomoleculaire suppletie.
COVID-19 Belangrijke voedingsstoffen voor een goede weerbaarheid tegen COVID-19
Bij een (nieuwe) virusziekte is het belangrijk te streven naar een krachtig en evenwichtig immuunsysteem. Verschillende essentiële voedingsstoffen en de plantaardige stof quercetine kunnen de weerbaarheid tegen COVID-19 verhogen.
Guarboonvezels Deels gefermenteerde guarboonvezels superieur prebioticum
Guarboonvezels zijn volledig wateroplosbare en volledig fermenteerbare voedingsvezels die fungeren als prebioticum. Deze dragen bij aan de darmgezondheid, een normale stoelgang en een evenwichtig immuunsysteem.
Omega 3-vetzuren EPA en DHA essentieel voor goede gezondheid
Voldoende inname van de langeketen omega 3-vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) is belangrijk voor de gezondheid en het voorkomen en/of remmen van uiteenlopende chronische (ontstekings)ziekten.