U zocht op 'Chronische myofasciale pijn'

16 zoekresultaten gevonden
Artikelen (10)
Palmitoylethanolamide (PEA) een effectieve lichaamseigen pijnstiller en ontstekingsremmer
Palmitoylethanolamide (PEA) is een effectieve lichaamseigen pijnstiller en ontstekingsremmer.
Omega 3-vetzuren langeketen omega 3-vetzuren EPA en DHA
Een indrukwekkende hoeveelheid epidemiologische, preklinische en klinische studies heeft aangetoond dat een optimale inname van omega-3-vetzuren, in het bijzonder EPA en DHA, helpt bij het voorkomen en/of verlichten van uiteenlopende klachten en (chronische) ziekten. Omega-3-vetzuren zijn onder meer ...
Ashwagandha koninklijk kruid uit India
De toepassingen van koninklijk kruid ashwagandha
Co-enzym Q10
Co-enzym Q10 wordt in iedere lichaamscel aangetroffen. De vetoplosbare stof wordt ook wel ubichinon genoemd, wat vrij vertaald zoiets betekent als ‘overal aanwezig’. Zonder coenzym Q10 is energievorming in de cel niet mogelijk en sterft de cel. Primair fungeert co-enzym Q10 als co-factor in de oxida ...
Curcumine pleiotrope* beschermende effecten goed in kaart gebracht
Een wetenschappelijk artikel over de vele gezondheidseffecten van curcumine, maar ook de problemen omtrent opneembaarheid en hoe dit wordt opgelost met SLCP.
Berberine Veelzijdige fytonutriënt met breed werkingsgebied
De primaire toepassing van berberinerijke kruiden is het bestrijden van (gastro-intestinale) infecties en diarree.
R-alfaliponzuur de natuurlijke, superieure vorm
R-alfaliponzuur is de natuurlijk en lichaamseigen vorm die superieur is aan synthetische alfalipnzuur of de veelvoorkomende mengvorm.
Saffraan het rode goud
De aromatische specerij saffraan bestaat uit de gedroogde, oranjerode stampers (stigma) van de saffraancrocus (Crocus sativus, Iridaceae familie).
Rode gist rijst méér dan een cholesterolverlager
Rode gist rijst komt uit China, maar wordt van oudsher niet overal in China gegeten.
Vitamine E Synergie van acht tocoferolen en tocotriënolen
Vitamine E is de belangrijkste vetoplosbare antioxidant uit voedsel en bestaat uit acht verwante vitamine E-verbindingen.