Gesponsord door:
<< Naar overzicht

Laboratorium-onderzoek voor gevorderden

door Dr. Jan Hessels

Laboratoriumonderzoek is een belangrijk onderdeel van het lichamelijk onderzoek van uw patiënten om na de anamnese tot de juiste diagnose te komen. Deze clinic is speciaal voor therapeuten die al ervaring hebben met laboratoriumonderzoek, laboratoriumuitslagen en bekend zijn met de terminologie.

 

KTNO (BATC) 0.5 ect's,KTNO (LVNG) 0.5 ect's, KTNO (VBAG) 0.5 ect's, MBOG 5wm, NWP 3 na/wm, VNT 2 dagdelen.
  • vr 11 sep 2015
  • Breukelen
  • Dr. Jan Hessels
€75,00 -
incl. btw
Aanmelden

Omschrijving

Meten is weten, maar weet u wel wát u moet meten? Tijdens deze cursus over laboratoriumonderzoek leert u de resultaten van bloedonderzoek te interpreteren en te integreren in uw dagelijkse praktijk. Laboratoriumonderzoek is een belangrijk onderdeel van het lichamelijk onderzoek van uw patiënten om na de anamnese tot de juiste diagnose te komen. Op deze clinic wordt u tevens de mogelijkheid geboden om bloedonderzoek te kunnen aanbieden in uw praktijk. Deze combinatie zal u in staat stellen om een groter percentage succesvolle behandelingen te realiseren. 
 
 

Programma

09:30-11:00 testmogelijkheden bij allergieën, intoleranties en darmonderzoek

11:00-11:15 koffie/theepauze

11:15-12:30 casuïstiek allergie en intoleranties

12:30-13:30 lunch

13:30-15:15 pathofysiologie van de schildklier

15:15-15:30 koffie/theepauze

15:30-17:00 casuïstiek verstoorde schildklierfunctie

Tevens krijgt u bij deelname aan de clinic een gratis bepaling jodium in urine aangeboden.

Over de docent

Dr. Jan Hessels is werkzaam als klinisch chemicus op het klinisch laboratorium van het Deventer Ziekenhuis. Hij houdt zich bezig met algemene klinische chemie, endocrinologie en metabole ziekten. Ook is hij opleider voor de specialisatie klinische chemie. Hij heeft tal van publicaties op zijn naam staan. Daarnaast is hij oprichter van Hessels+Grob dat diensten verleent op het gebied van laboratoriumonderzoek voor complementair werkende therapeuten.

Routebeschrijving

Adres
Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK  Breukelen
 
Openbaar vervoer
Van der Valk Hotel Breukelen is zeer goed bereikbaar via openbaar vervoer. Wanneer u uitstapt op station Breukelen, is het slechts 2 minuten lopen naar het hotel. U ziet het hotel al liggen.
 
Met de auto vanaf Amsterdam
Van der Valk Hotel Breukelen is gelegen direct naast de snelweg A2 (Utrecht - Amsterdam), bij afslag nummer 5. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Breukelerwaard. Neem op de volgende rotonde de 1ste afslag. Sla gelijk rechtsaf richting Stationsweg. U heeft de bestemming bereikt.
 
Met de auto vanaf Utrecht
Van der Valk Hotel Breukelen is gelegen direct naast de snelweg A2 (Utrecht - Amsterdam), bij afslag nummer 5. Neem op de rotonde de 2e afslag en sla vervolgens gelijk rechtsaf richting de Stationsweg. U heeft de bestemming bereikt.
 
Parkeren
U kunt op het terrein van Van der Valk Hotel Breukelen parkeren en krijgt bij vertrek een uitrijkaart.
 
Kaart