U zocht op 'Alvleesklierkanker'

13 zoekresultaten gevonden
Artikelen (8)
B-vitamines de essentiële rol in onze stofwisseling
B-vitamines, in voeding aanwezig in onder meer volkoren granen, fruit, groenten, vlees en zuivel, hebben een grote reeks effecten en zijn van belang voor de normale functie, ontwikkeling en onderhoud van het lichaam. Subklinische tekorten aan B-vitamines (met name B6, B12 en folaat) komen in Nederla ...
R-alfaliponzuur de natuurlijke, superieure vorm
R-alfaliponzuur is de natuurlijk en lichaamseigen vorm die superieur is aan synthetische alfalipnzuur of de veelvoorkomende mengvorm.
Co-enzym Q10
Co-enzym Q10 wordt in iedere lichaamscel aangetroffen. De vetoplosbare stof wordt ook wel ubichinon genoemd, wat vrij vertaald zoiets betekent als ‘overal aanwezig’. Zonder coenzym Q10 is energievorming in de cel niet mogelijk en sterft de cel. Primair fungeert co-enzym Q10 als co-factor in de oxida ...
Vitamine D grote belangstelling voor vitamine D
Vitamine D (calciferol) staat de laatste jaren sterk in de belangstelling. Wetenschappers ontdekken steeds meer (chronische) aandoeningen die zijn gerelateerd aan een inadequate vitamine D-status*. Mede daarom staat ter discussie hoeveel vitamine D een mens nodig heeft in aanvulling op de vitamine D ...
Metabool syndroom X en insulineresistentie Metabool syndroom X en insulineresistentie
De Wereldgezondheidsorganisatie voorspelt dat het aantal diabetici wereldwijd zal verdubbelen van 143 miljoen in 1997 naar 300 miljoen mensen in het jaar 2025.
AHCC nutriëntencomplex met krachtige immunologische werking
AHCC (Active Hexose* Correlated Compound) is binnen de Japanse complementaire en integratieve geneeskunde één van de meest gebruikte nutriënten voor mensen met kanker.
Ashwagandha koninklijk kruid uit India
De toepassingen van koninklijk kruid ashwagandha
Groene thee De bijzondere eigenschappen van groene thee
In Oost- en Zuid-Azië (met name China, Japan en India) is van oudsher bekend dat regelmatige consumptie van groene thee bijdraagt aan een gezond en lang leven. Groene thee wordt al 5000 jaar bereid uit de jonge bladeren van de theeplant (Camellia sinensis), aanvankelijk voor gebruik als geneesmiddel ...