Mogelijk gemaakt door:

Nieuw: instructiemiddag laboratoriumonderzoek

19-02-2015

  • Wilt u de mogelijkheid hebben om laboratoriumonderzoek (bloed, ontlasting, urine en speeksel) te kunnen verrichten in uw praktijk, om met meer zekerheid een diagnose te kunnen stellen?
  • Wilt u voor uw analyses niet langer afhankelijk zijn van de huisarts of een ver weg gelegen prikpost?
  • Wilt u rechtstreeks monsters kunnen versturen naar een laboratorium voor een professionele en nauwkeurige analyse?

Dit is nu ook voor therapeuten binnen handbereik. Hessels+Grob biedt een heel scala aan laboratoriumanalyses aan waarvoor therapeuten zelf monsters kunnen insturen vanuit hun praktijk. Dit betreft zowel bloedonderzoek (door middel van een vingerprik), als onderzoek van ontlasting, speeksel en urine. De monsters worden geanalyseerd in hun eigen klinisch chemisch laboratorium in Apeldoorn, waar beschikt wordt over zeer geavanceerde analyseapparatuur.

Op zaterdag 28 februari om 14:00 (in Deventer) en op vrijdag 6 maart om 14:00 (in het Vitals-pand in Zaandam) organiseert Hessels+Grob instructiemiddagen voor therapeuten die van plan zijn om met laboratoriumonderzoek te gaan werken in de praktijk. Tijdens de middag wordt er in kleine groepen geoefend met de afnameprocedures zodat er voldoende zekerheid wordt verkregen over het op de juiste manier afnemen van (bloed)monsters. Na afloop schrijft u zich in bij Hessels+Grob en u krijgt dan gelijk de materialen mee om ermee aan de slag te gaan in de praktijk. Beide locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De instructiemiddag zelf is kosteloos.

U kunt zich aanmelden voor de instructiemiddag via Hessels+Grob (info@hesselsgrob.com of tel. 06-28251407). Ook voor meer informatie over prijzen van laboratoriumanalyses kunt u contact met hen opnemen.

Terug