U zocht op 'Nagelgroei'

9 zoekresultaten gevonden
Artikelen (8)
Glucosamine de (her)ontdekking van glucosamine
Vanwege de belangrijke rol die glucosamine heeft als bouwsteen van het kraakbeen, wordt het al tientallen jaren toegepast ter voorkoming en bestrijding van artrose en is het in meer dan 60 landen als geneesmiddel geregistreerd. De laatste jaren is glucosamine echter in diskrediet gebracht, door dive ...
MSM goede pijnstiller
MSM is een organische zwavelverbinding die van nature in plant, dier en mens wordt aangetroffen. Als voedingssupplement is MSM vooral populair geworden als pijnstiller en ondersteunend middel bij aandoeningen van het bewegingsapparaat zoals osteoartritis (artrose), (reumatoïde) artritis, (sport)bles ...
Choline Belang voor gezondheid vaak over het hoofd gezien
Belang voor gezondheid vaak over het hoofd gezien
Vitamine K2 meer duidelijk over preventie van osteoporose en hart- en vaatziekten
Recente studies maken nog meer duidelijk over de werking van Vitamine K2 bij de preventie van osteoporose en hart- en vaatziekten.
Omega 3-vetzuren langeketen omega 3-vetzuren EPA en DHA
Een indrukwekkende hoeveelheid epidemiologische, preklinische en klinische studies heeft aangetoond dat een optimale inname van omega-3-vetzuren, in het bijzonder EPA en DHA, helpt bij het voorkomen en/of verlichten van uiteenlopende klachten en (chronische) ziekten. Omega-3-vetzuren zijn onder meer ...
Groenlipmosselolie-extract krachtige ontstekingsremmende werking
Gestabiliseerde, Nieuw-Zeelandse groenlipmosselolie op basis van CO2-extractie is een van de krachtigste en veiligste ontstekingsremmer die we kennen.
Fytonutriënten klein maar fijn
‘Fyto-‘ is afgeleid van het Griekse ‘phytos’, wat ‘plant’ betekent. Fytonutriënten of fytochemicaliën zijn chemische verbindingen die van nature voorkomen in planten. Deze termen refereren aan chemicaliën (stoffen) die mogelijk invloed hebben op de gezondheid, maar niet worden gezien als essentiële ...
Vitamine E Synergie van acht tocoferolen en tocotriënolen
Vitamine E is de belangrijkste vetoplosbare antioxidant uit voedsel en bestaat uit acht verwante vitamine E-verbindingen.