Mogelijk gemaakt door:

Webinar Mondgezondheid

03-07-2024

De mond wordt beschouwd als een spiegel van je gezondheid. Marjolein Detiger legt uit hoe een gezond lichaam hand in hand gaat met een gezond gebit. Ze gaat dieper in op de functies van de mond, het gebit, en de tanden en hoe deze essentieel zijn voor het welzijn van het hele lichaam.

Daarnaast worden de verschillende aspecten van mondgezondheid besproken, zoals de rol van tanden, slijmvlies, microbioom, en speeksel. Ontdek de nuances van ‘ondervoeding’ en hoe dit gerelateerd is aan demineralisaties, osteopenie, en de ontwikkeling van gingivitis/parodontitis, zelfs tot het extremere geval van ANUG (acute necrotiserende ulcererende gingivitis).

Marjolein laat zien wat de rol is van verschillende nutriënten, hoe voedingssupplementen mondgezondheid kunnen ondersteunen en hoe bepaalde medicijnen invloed kunnen hebben op de opname van voedingsstoffen.

Het webinar biedt voldoende kennis en praktische tips om de mondgezondheid te verbeteren en te behouden. Meld je nu aan en ontdek de geheimen van een stralende glimlach en een gezond lichaam!

Over Marjolein Detiger
Marjolein is tandarts en orthomoleculair therapeut. Marjolein specialiseert zich in integrale tandheelkunde, ook wel bio-holistische tandheelkunde genoemd. Bij deze vorm van mondzorg worden gebitsproblemen mede in verband gebracht met de algehele lichamelijke en geestelijke toestand, met extra focus op verbeteren van de mondgezondheid van binnenuit.

Meld je kosteloos aan voor dit webinar >>

 

Terug