Mogelijk gemaakt door:

Nieuw webinar: EPA en DHA

08-02-2023

De nieuwste inzichten over 2 onmisbare omega 3-vetzuren

Uw kennis over omega 3-vetzuren updaten aan de hand van de meest recente wetenschappelijke studies? Meld u dan nu aan voor het nieuwste webinar van stichting Orthokennis.

In dit gratis webinar van ongeveer een uur belicht orthomoleculair therapeut Jeroen de Haas de vele gezondheidseffecten van EPA en DHA. De diverse werkingsmechanismen van EPA/DHA worden besproken aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten. Bovendien licht Jeroen toe op welke manier u de vetzuurstatus bij uw cliënt kunt meten en kunt vaststellen of iemand voldoende gezonde vetzuren binnenkrijgt. Dit wordt geïllustreerd door meerdere praktijkvoorbeelden. Tot slot komen de meest optimale doseringen per doelgroep aan bod.

Tijdens het webinar heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat-functie. Er zit een team van adviseurs klaar om deze vragen zoveel mogelijk te beantwoorden.

Bent u niet in de gelegenheid het webinar op een van de genoemde data bij te wonen? Meld u dan toch aan en ontvang automatisch een terugkijklink waarmee u het webinar op elk gewenst moment kunt terugkijken. De terugkijklink is 4 weken geldig en wordt na de uitzending verstuurd.

Bekijk de beschikbare data en meld u aan

Terug