Naar clinics en cursussen overzicht

Introductie Laboratoriumonderzoek en Suppletieadviezen Dag 1

Cardio-metabool profiel, leverfunctie en IgG4 voedselallergie
door Dr. J. Hessels en O. Krom

Na deze cursusdag heeft u een goed beeld van het belang van laboratoriumonderzoek in uw praktijk, wanneer u welke test het beste kunt inzetten, hoe de uitslag te interpreteren en welke stoffen er niet mogen ontbreken in het adviesplan voor uw cliënt.

Deze cursusdag is bedoeld voor therapeuten die nog niet zoveel ervaring hebben met laboratoriumonderzoek. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Let op: deze dag maakt deel uit van de tweedaagse cursus “Introductiecursus Laboratoriumonderzoek en Suppletieadviezen”. U kunt zich met korting aanmelden voor beide dagen samen.

Geaccrediteerd door: KTNO (BATC, VBAG, NVST) K9314, MBOG 2 ortho en 1 medisch, NVKH medisch, NWP 3 punten, AVIG 6 uur PN, VNRT, NOAG, SCN. In aanvraag bij VNT.
vr 18 jan 2019
09:00 - 17:00
Breukelen
Dr. J. Hessels en O. Krom
€75,00 -
inc. btw
Aanmelden
  • Omschrijving
  • Programma
  • Docent
  • Routebeschrijving

Laboratoriumonderzoek is een belangrijk onderdeel van het lichamelijk onderzoek van uw cliënten om na de anamnese tot de juiste diagnose en behandeling te komen. Tijdens deze cursusdag, die onderdeel uitmaakt van de tweedaagse cursus, neemt Dr. Jan Hessels u mee in de meest impactvolle laboratoriumtesten. U leert over de achtergrondinformatie van de testen zoals de pathofysiologie, aanvraagindicaties en de interpretatie van de testresultaten. Na de uitslag van de test zal er een behandeladvies gewenst zijn. Aansluitend op elk afzonderlijk behandelde onderwerp zal Orthomoleculair therapeut Olivia Krom suppletieadviezen bespreken.

Onderwerpen dag 1:

  • Cardio-metabool profiel
  • Leverfunctie
  • IgG4 voedselallergie

Certificaat
Na het volgen van deze cursusdag krijgt u een certificaat per post toegestuurd.

Deze dag maakt deel uit van de tweedaagse cursus “Introductiecursus Laboratoriumonderzoek en Suppletieadviezen”. U kunt zich met korting aanmelden voor beide dagen samen. 

Programma:

09:00-09:30 Ontvangst, koffie en thee
09:30 Aanvang
09:30-11:00
Introductie laboratoriumonderzoek en suppletieadviezen
11:00-11:15
Pauze
11:15-12:30
Vervolg introductie laboratoriumonderzoek en suppletieadviezen
12:30-13:30
Lunchpauze (uitgebreid lunchbuffet is bij de prijs inbegrepen)
13:30-14:45
Vervolg Introductie laboratoriumonderzoek en suppletieadviezen
14:45-15:00
Pauze
15:00-16:30
Vervolg Introductie laboratoriumonderzoek en suppletieadviezen
16:30-17:00
Vragenronde
17:00
Afsluiting

Dr. Jan Hessels is klinisch chemicus en is oprichter van Hessels+Grob dat diensten verleent op het gebied van laboratoriumonderzoek voor complementair werkende therapeuten. Hij houdt zich bezig met algemene klinische chemie, endocrinologie en metabole ziekten. Hij heeft tal van publicaties op zijn naam staan.

Olivia Krom is orthomoleculair therapeut, natuurgeneeskundig therapeut en voedingsdeskundige. Zij heeft al een aantal jaren een eigen praktijk en is werkzaam voor stichting OrthoKennis.

Adres
Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK  Breukelen
 
Met de auto vanaf Amsterdam
Van der Valk Hotel Breukelen is gelegen direct naast de snelweg A2 (Utrecht - Amsterdam), bij afslag nummer 5. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Breukelerwaard. Neem op de volgende rotonde de 1ste afslag. Sla gelijk rechtsaf richting Stationsweg. U heeft de bestemming bereikt.
 
Met de auto vanaf Utrecht
Van der Valk Hotel Breukelen is gelegen direct naast de snelweg A2 (Utrecht - Amsterdam), bij afslag nummer 5. Neem op de rotonde de 2e afslag en sla vervolgens gelijk rechtsaf richting de Stationsweg. U heeft de bestemming bereikt.
 
Openbaar vervoer
Van der Valk Hotel Breukelen is zeer goed bereikbaar via openbaar vervoer. Wanneer u uitstapt op station Breukelen, is het slechts 2 minuten lopen naar het hotel. U ziet het hotel al liggen.
 
Parkeren
U kunt op het terrein van Van der Valk Hotel Breukelen parkeren en krijgt bij vertrek een uitrijkaart.