Naar clinics en cursussen overzicht

Kennisbijeenkomst Roermond

De preventie en ondersteuning van de meest voorkomende ouderdomskwalen
door Olivia Krom

Op deze avond zal Olivia Krom u informeren over de verschillende indicaties en suppletieadviezen aangevuld met adviezen over voeding en beweging. 

Deze kennisbijeenkomst is bedoeld voor winkeliers, winkelpersoneel en (beginnende) therapeuten die hun orthomoleculaire kennis willen uitbreiden of opfrissen

Geaccrediteerd door: KTNO (VBAG, BATC, LVNG)K10002, MBOG 2,5 ortho, NWP 1,5 NG, VNT 1 dagdeel, AVIG 3 PN, VNRT, SCN, VVET.
di 11 sep 2018
19:00 - 21:30
Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie Roermond
Olivia Krom
€0,00 -
inc. btw
Aanmelden
  • Omschrijving
  • Programma
  • Docent
  • Routebeschrijving

Deze bijeenkomst gaat over 'De preventie en ondersteuning van de meest voorkomende ouderdomskwalen'. Op deze avond zal Olivia Krom u informeren over de verschillende indicaties en suppletieadviezen aangevuld met adviezen over voeding en beweging.

Onderwerpen:
- osteoporose
- artrose en artritis
- obstipatie
- hoge bloeddruk
- glaucoom, maculadegeneratie en cataract
- sarcopenie
- cholesterol
- hart en vaten
- geheugen en concentratie
- depressie
- leverontgifting
- eiwitten, koolhydraten, vetten en water
- belang van bewegen 

Praktische informatie
De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdagavond 11 september 2018 van 19:00 uur – 21:30 uur in het Van der Valk Theaterhotel de Oranjerie in Roermond (gratis parkeren). Vanaf 18:00 uur is de zaal open en staat er een luxe broodje en soep voor u klaar. Voor de personen die met de auto komen is een uitrijkaart van de naast gelegen parkeergarage beschikbaar. 

Voor wie?
Deze kennisbijeenkomst is bedoeld voor winkeliers, winkelpersoneel en (beginnende) therapeuten die hun orthomoleculaire kennis willen uitbreiden of opfrissen. Voor deze bijeenkomst is accreditatie aangevraagd bij de verschillende beroepsverenigingen. 

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan zo snel mogelijk aan want vol = vol.

Programma:

18:00 uur Ontvangst met luxe broodjes en soep
19:00 uur De preventie en ondersteuning van de meest voorkomende ouderdomskwalen
21:30 uur Afsluiting

Olivia KromOlivia Krom is orthomoleculair therapeut, natuurgeneeskundig therapeut en voedingsdeskundige. Zij heeft al een aantal jaren een eigen praktijk en is werkzaam voor stichting OrthoKennis.

Voor stichting Orthokennis houdt Olivia zich bezig met inhoudelijke vragen over voedingsstoffen, verzorgt zij de maandelijkse nieuwsbrief en werkt mee aan de jaarplanning voor de cursussen.

Adres
Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie
Kloosterwandplein 12-16
6041 JA Roermond

Met de auto
Indien u met een navigatiesysteem of routeplanner het hotel wilt bereiken, voert u dan niet Kloosterwandplein in als adres, maar 'Achter de Oranjerie'.

Met het openbaar vervoer
Vanaf treinstation Roermond loopt u in 5 minuten naar De Oranjerie.
- Loop het stationsgebouw uit richting het Stationsplein.
- Steek het Stationsplein over en loop de Kruisherenstraat in.
- Sla rechtsaf naar de Joep Nicolasstraat.
- Vervolg uw weg, De Oranjerie bevindt zich aan de linkerkant.

Parkeren
U kunt gratis parkeren in de openbare parkeergarage achter het hotel. Dit is parkeergarage Oranjerie van Q-Park. Wanneer u aankomt, kunt u direct de garage inrijden, een kaartje nemen en uw auto parkeren. U kunt een uitrijdkaart ophalen bij een medewerker van OrthoKennis.