Naar clinics en cursussen overzicht

Kennisbijeenkomst Drachten

Symptomen van schildklierproblemen en de relevantie van bloedtesten
door Gé Kok

Deze clinic is vol. U kunt zich niet meer aanmelden.

Op deze avond gaat Gé Kok in op de symptomen van schildklierproblemen en de relevantie van bloedtesten. Wat wordt er regulier getest en is dat wel compleet? U leert over de schildklierhormonen en casuïstiek. Er wordt natuurlijk ingegaan op advies over suppletie. En er wordt kennis overgedragen inzake voeding en leefstijl.

Deze kennisbijeenkomst is bedoeld voor gezondheidsprofessionals zoals therapeuten en dietisten.
Voor deze bijeenkomst is accreditatie aangevraagd bij de verschillende beroepsverenigingen.

Geaccrediteerd door: NWP 1 punt, NVVM 1 punt, VNRT, VVET, MBOG 2 ortho. In aanvraag bij VBAG, BATC, VNT, AVIG.
di 19 feb 2019
19:00 - 21:00
Van der Valk Drachten
Gé Kok
€0,00 -
inc. btw
Aanmelden
  • Omschrijving
  • Programma
  • Docent
  • Routebeschrijving

Deze clinic is vol. U kunt zich niet meer aanmelden.

Op deze avond gaat Gé Kok in op de symptomen van schildklierproblemen en de relevantie van bloedtesten. Wat wordt er regulier getest en is dat wel compleet? U leert over de schildklierhormonen en casuïstiek. Er wordt natuurlijk ingegaan op advies over suppletie. En er wordt kennis overgedragen inzake voeding en leefstijl.

Praktische informatie
De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdagavond 19 februari 2019 van 19:00 uur – 21:00 uur in het Van der Valk hotel in Drachten. Vanaf 18:00 uur is de zaal open en staat er soep en broodjes voor u klaar. 

Voor wie?
Deze kennisbijeenkomst is bedoeld voor gezondheidsprofessionals zoals therapeuten en dietisten.  Voor deze bijeenkomst is accreditatie aangevraagd bij de verschillende beroepsverenigingen.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan zo snel mogelijk aan want vol = vol.

Programma:

18:00 uur Ontvangst met soep en broodjes
19:00 uur Symptomen van schildklierproblemen en de relevantie van bloedtesten
21:00 uur Afsluiting

Gé kok is ruim 30 jaar werkzaam in zijn eigen praktijk als natuurgeneeskundige, klassiek homeopaat en orthomoleculair therapeut. Hij heeft onder andere gestudeerd aan de Academie voor natuurgeneeskunde ”Hippocrates”. Tevens werkt hij bij Vitals Voedingssupplementen als product specialist en trainer voor artsen en therapeuten op locatie.

Adres
Van der Valk Hotel Drachten 

Lavendelheide 4 
9202 PD Drachten 

Met de auto (volg borden kantorenpark)

Vanaf Heerenveen
Volg de A7 richting Groningen. Neem afslag nr. 30A Þ Drachten / Burgum / Leeuwarden.
Bovenaan het viaduct voegt u in en gaat u richting Leeuwarden. Neem na 200 meter afslag Drachten / Groningen, waarna u onderaan de afrit bij de rotonde opnieuw rechtsaf gaat. De eerstvolgende rotonde gaat u driekwart. Na ca. 250 meter vindt u ons parkeerterrein aan uw rechterhand. Ons hotel is gesitueerd in het kantorenpark.

Vanaf Leeuwarden
Volg de N31 richting Drachten. Neem de 2e afslag Drachten. Onderaan de afrit gaat u bij de rotonde rechtsdoor. Na ca. 250 meter vindt u ons parkeerterrein aan uw rechterhand. Ons hotel is gesitueerd in het kantorenpark.

Vanaf Groningen
Volg de A7 richting Drachten / Heerenveen. Neem afslag nr. 30A. Blijf op de uitrijstrook en volg het bord Drachten / Groningen. Onderaan de afrit slaat u bij de rotonde rechtsaf.

De eerstvolgende rotonde gaat u driekwart. Na ca. 250 meter vindt u ons parkeerterrein aan uw rechterhand. Ons hotel is gesitueerd in het kantorenpark.

Vanaf Oosterwolde
Volg de N31 richting Drachten / Leeuwarden. Neem de 2e afslag Drachten. 
Onderaan de afrit slaat u bij de rotonde rechtsaf. De eerstvolgende rotonde gaat u driekwart. Na ca. 250 meter vindt u ons parkeerterrein aan uw rechterhand. Ons hotel is gesitueerd in het kantorenpark.

 

Met het openbaar vervoer (bushalte Transferium Oost)

Het dichtstbijzijnde NS-station is in Heerenveen. Vanaf Heerenveen kunt u de bus naar Drachten nemen. Ook vanaf Groningen en Leeuwarden is er een prima dienstregeling.

De dichtstbijzijnde bushalte bij het hotel heet Transferium Oost en is gelegen aan de achterkant van het hotel.