Mogelijk gemaakt door:
<< Naar overzicht

De psyche in balans; de juiste ondersteuning

door Jacqueline Elferink

Deze nieuwe clinic geeft u inzicht in verschillende indicaties, klachtenpatronen en neurobiologische oorzaken van diverse psychische klachten en de juiste orthomoleculaire ondersteuning hiervan. De stof bestaat uit een mix van actuele wetenschappelijke inzichten en praktische casuïstiek.

 

KTNO (BATC) 0,5 ect's, KTNO (LVNG) 0,5 ect's, KTNO (VBAG) 0,5 ect's, MBOG 6 ortho, NWP 3 na, VNT 2 dagdelen.
  • vr 4 nov 2016
  • Eindhoven
  • Jacqueline Elferink
€75,00 -
incl. btw
Aanmelden

Omschrijving

Psychisch uit balans; wat houdt dit eigenlijk in en welke processen gaan hier aan vooraf? 
Voor de juiste orthomoleculaire behandeling is het van belang onderscheid te kunnen maken tussen diverse psychische indicaties en klachtenpatronen. Daarnaast is het van belang inzicht te hebben in de verschillende achterliggende processen die kunnen leiden tot het betreffende klachtenpatroon. Al deze onderwerpen komen tijdens deze clinic aan bod, waarbij de overdracht van kennis zal bestaan uit een mix van actuele wetenschappelijke inzichten ondersteunt met praktische casuïstiek.

Aan het einde van de clinic heeft u inzicht verkregen in verschillende indicaties, klachtenpatronen en neurobiologische oorzaken van diverse psychische klachten. U weet hoe u hiervoor de juiste orthomoleculaire ondersteuning kunt bieden. Dankzij de casuïstiek en praktische toelichting kunt u de stof effectief toepassen in uw eigen praktijk.

Programma

Programma:

09:00 – 09:30 Ontvangst, koffie en thee
09:30
Aanvang
09:30 – 11:00 Indicaties en klachtpatronen, achterliggende oorzaken en processen
11:00 – 11:15 Pauze (koffie en thee)
11:15 – 12:30 Orthomoleculaire ondersteuning en werkingsmechanismen
12.30 – 13:30 Pauze (lunch)
13:30 – 15:15  Werken met casuïstiek  
15:15 – 17:00  Effectief toepassen in de eigen praktijk
17:00 Afsluiting

Over de docent

De clinic wordt gegeven door Drs. Jacqueline Elferink. Jacqueline is gespecialiseerd in het behandelen van psychische klachten en heeft hiermee veel praktijkervaring opgedaan. Naast orthomoleculaire geneeskunde en haptonomie heeft drs. Jacqueline Elferink Psychologie en Ontwikkelingsstudies gestudeerd. Sinds 2009 is zij werkzaam in haar eigen praktijk Orthobalans in Nijmegen.

Routebeschrijving

Adres
Van der Valk Hotel Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven

Eigen vervoer
Vanuit Amsterdam – Utrecht – ‘s-Hertogenbosch
U volgt de borden ’s-Hertogenbosch-Eindhoven (A2/E25), bij Eindhoven volgt u de borden Waalre/Randweg N2 en u neemt afslag 33 Waalre. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf, onder het viaduct door, Hotel Eindhoven ligt aan de linkerzijde.

Vanuit Den Haag – Rotterdam – Breda – Tilburg
Via A13, A16, A58 volgt u bij Eindhoven de borden Waalre/Randweg N2 en u neemt afslag 33 Waalre. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf, onder het viaduct door, Hotel Eindhoven ligt aan de linkerzijde.

Vanuit Antwerpen
U volgt de borden richting Eindhoven (A67/E34), bij Eindhoven volgt u de borden Randweg N2 en u neemt afslag 33 Waalre. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf, onder het viaduct door, Hotel Eindhoven ligt aan de linkerzijde.

Vanuit Maastricht
U volgt de borden richting Eindhoven (A2/E25), bij Eindhoven volgt u de borden Waalre/Randweg N2 en u neemt afslag 33 Waalre. Aan het einde van de afslag ziet u Hotel Eindhoven recht voor u.

Openbaar Vervoer
Vanuit Eindhoven centraal station is het mogelijk om de buslijnen 7,170, 171 of 172 te nemen. Deze bussen stoppen allen voor het hotel.

Kaart