Naar clinics en cursussen overzicht

De relatie tussen het immuunsysteem, kanker en AHCC (avondprogramma)

door Dr. Kohei

Tijdens deze clinic zal Dr. Kohei u informeren over integrale geneeskunde, de werking van AHCC in relatie tot het immuunsysteem en de wetenschappelijk onderbouwde successen die de afgelopen 25 jaar zijn behaald in de oncologie. Tevens is er volop aandacht voor de toepasbaarheid van AHCC in uw eigen praktijk.

De clinic wordt gegeven in de Engelse taal.

Deze clinic is bedoeld voor therapeuten en artsen die ervaren zijn in de toepassing van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

U kunt deze clinic eenmalig gratis bijwonen op dinsdag 31 oktober van 19:00-22:00 OF op woensdag 1 november van 13:30-16:30.

KTNO (BACT, LVNG, VBAG), MBOG 2.5 ortho, RM in aanvraag, NWP 1.5, VNT in aanvraag, AVIG 3 PN, VNRT goedgekeurd, SCN goedgekeurd.
di 31 okt 2017
19:00 - 22:00
Oostzaan
Dr. Kohei
€0,00 -
inc. btw
Aanmelden
  • Omschrijving
  • Programma
  • Docent
  • Routebeschrijving

In 1987 werd de stof Active Hexose Correlated Compound (AHCC) ontdekt door de Universiteit van Tokio. Deze stof wordt gewonnen uit de zwamvlok van de shiitake paddenstoel en wordt in verschillende landen verkocht als voedingssupplement voor het versterken van het immuunsysteem. Vooral bij de behandeling van kankerpatiënten blijkt deze stof zeer succesvol te zijn. AHCC is niet alleen succesvol gebleken bij behandeling, maar ook als preventief middel voor kanker en infecties. Al meer dan 25 jaar in ruim 25 verschillende landen wordt het product met succes toegepast in onafhankelijke klinieken waar patiënten worden behandeld voor kanker. Over AHCC zijn inmiddels meer dan 100 publicaties verschenen waarvan er zeker 50 terug te vinden zijn op Pub Med. De wetenschapper die jaren onderzoek heeft gedaan naar deze immuun-versterkende stof in Japan en Amerika is Dr. Kohei. 

Het is stichting OrthoKennis gelukt om Dr. Kohei vanuit Japan naar Nederland te laten komen om u uitgebreid te informeren over de werking van AHCC bij preventie en behandeling van kanker.

Let op: de clinic wordt in het Engels gegeven.

 

Programma

18:30-19:00 Ontvangst, koffie en thee
19:00 Aanvang
19:00-20:15 Inleiding integrale geneeskunde; het effect van AHCC op het immuunsysteem
20:15-20:30 Koffie-/theepauze
20:30-21:45 Ondersteuning met AHCC bij kanker; wetenschappelijke studies en veiligheid van AHCC
21:45-22:00 Vragenronde
22:00 Afsluiting

Dhr. Kohei, Homma
Dr. Kohei houdt zich al meer dan 14 jaar bezig met onderzoek op het gebied van pathologie en microbiologie. Hiervoor heeft hij jaren onderzoekswerk verricht en begeleid bij het Medisch Centrum van de Universiteit van Nebraska in Amerika en sinds 2010 in Japan. Tevens is hij doctor in de filosofie. Dr. Kohei heeft inmiddels meer dan 17 publicaties op zijn naam staan en reist de wereld over voor het geven van lezingen over AHCC.

Adres
Hotel Oostzaan-Amsterdam
Westeinde (Verl. stellingweg) 1
1511 MA Oostzaan

Kies als bestemming op uw navigatie: Verlengde Stellingweg in Oostzaan.

Parkeren
U kunt op het terrein van Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam parkeren en u krijgt bij vertrek een uitrijkaart.

Openbaar vervoer
Vanaf Zaandam
Vanaf station Zaandam neemt u bus 392 richting Amsterdam Centraal. U stapt uit bij bushalte Zuideinde 239, Oostzaan. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar Hotel Oostzaan-Amsterdam. Volg het pad ‘Bombraakpad’. Zie looproute hieronder.

Vanaf Amsterdam
Vanaf Amsterdam Centraal station neemt u bus 392 richting Zaandam. U stapt uit bij bushalte Zuideinde 239, Oostzaan. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar Hotel Oostzaan-Amsterdam. Volg het pad ‘Bombraakpad’. Zie looproute hieronder.

 looproute Hotel Oostzaan