Naar clinics en cursussen overzicht

De relatie tussen het immuunsysteem, kanker en AHCC (middagprogramma)

door Dr. Homma

Tijdens deze clinic zal Dr. Kohei Homma u informeren over integrale geneeskunde, de werking van AHCC in relatie tot het immuunsysteem en de wetenschappelijk onderbouwde successen die de afgelopen 25 jaar zijn behaald in de oncologie. Tevens is er volop aandacht voor de toepasbaarheid van AHCC in uw eigen praktijk.

De clinic wordt gegeven in de Engelse taal maar om het voor iedereen begrijpelijk te maken zal er een tolk aanwezig zijn.

Deze clinic is bedoeld voor therapeuten en artsen die ervaren zijn in de toepassing van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

U kunt deze clinic bijwonen op donderdag 22 maart van 18:30-22:00 OF op vrijdag 23 maart van 13:00-16:30.

VBAG K9212, BATC K9212, LVNG K9212, NVST K9212, MBOG 3 ortho, NWP 1,5 punt ,VNT 1 dagdeel medisch, NVVM 2 punten, AVIG 3 PN, VNRT goedgekeurd, SCN goedgekeurd
vr 23 mrt 2018
13:00 - 16:30
Breukelen
Dr. Homma
€30,00 -
inc. btw
Aanmelden
  • Omschrijving
  • Programma
  • Docent
  • Routebeschrijving

In 1987 werd de stof Active Hexose Correlated Compound (AHCC) ontdekt door de Universiteit van Tokio. Deze stof wordt gewonnen uit de zwamvlok van de shiitake paddenstoel en wordt in verschillende landen verkocht als voedingssupplement voor het versterken van het immuunsysteem. Vooral bij de behandeling van kankerpatiënten blijkt deze stof zeer succesvol te zijn. AHCC is niet alleen succesvol gebleken bij behandeling, maar ook als preventief middel voor kanker en infecties. Al meer dan 25 jaar in ruim 25 verschillende landen wordt het product met succes toegepast in onafhankelijke klinieken waar patiënten worden behandeld voor kanker. Over AHCC zijn inmiddels meer dan 100 publicaties verschenen waarvan er zeker 50 terug te vinden zijn op Pub Med. De wetenschapper die jaren onderzoek heeft gedaan naar deze immuun-versterkende stof in Japan en Amerika is Dr. Kohei Homma. 

Het is stichting OrthoKennis gelukt om Dr. Kohei Homma vanuit Japan naar Nederland te laten komen om u uitgebreid te informeren over de werking van AHCC bij preventie en behandeling van kanker.

Let op: de clinic wordt in het Engels gegeven maar om het voor iedereen begrijpelijk te maken zal er een tolk aanwezig zijn.

 

Programma

13:00-13:30 Ontvangst, koffie en thee
13:30 Aanvang
13:30-14:45 Inleiding integrale geneeskunde; het effect van AHCC op het immuunsysteem
14:45-15:00 Koffie-/theepauze
15:00-16:15 Ondersteuning met AHCC bij kanker; wetenschappelijke studies en veiligheid van AHCC
16:15-16:30 Vragenronde
16:30 Afsluiting

Dr. Homma
Dr. Kohei Homma houdt zich al meer dan 14 jaar bezig met onderzoek op het gebied van pathologie en microbiologie. Hiervoor heeft hij jaren onderzoekswerk verricht en begeleid bij het Medisch Centrum van de Universiteit van Nebraska in Amerika en sinds 2010 in Japan. Tevens is hij doctor in de filosofie. Dr. Homma heeft inmiddels meer dan 17 publicaties op zijn naam staan en reist de wereld over voor het geven van lezingen over AHCC.

Adres
Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK  Breukelen
 
Openbaar vervoer
Van der Valk Hotel Breukelen is zeer goed bereikbaar via openbaar vervoer. Wanneer u uitstapt op station Breukelen, is het slechts 2 minuten lopen naar het hotel. U ziet het hotel al liggen.
 
Met de auto vanaf Amsterdam
Van der Valk Hotel Breukelen is gelegen direct naast de snelweg A2 (Utrecht - Amsterdam), bij afslag nummer 5. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Breukelerwaard. Neem op de volgende rotonde de 1ste afslag. Sla gelijk rechtsaf richting Stationsweg. U heeft de bestemming bereikt.
 
Met de auto vanaf Utrecht
Van der Valk Hotel Breukelen is gelegen direct naast de snelweg A2 (Utrecht - Amsterdam), bij afslag nummer 5. Neem op de rotonde de 2e afslag en sla vervolgens gelijk rechtsaf richting de Stationsweg. U heeft de bestemming bereikt.
 
Parkeren
U kunt op het terrein van Van der Valk Hotel Breukelen parkeren en krijgt bij vertrek een uitrijkaart.
 
Kaart