Mogelijk gemaakt door:
<< Naar overzicht
Gratis avondseminar in Akersloot

Prikkelbaredarmsyndroom: nieuwste inzichten m.b.t. pre-, pro-, postbiotica & fytotherapie (Akersloot)

door ir. Angélique De Beule

Dit najaar organiseert Orthokennis op 2 locaties in Nederland een informatief avondseminar. Ir. Angélique De Beule praat u tijdens dit seminar bij over de nieuwste inzichten op het gebied van pre-, pro-, postbiotica, fytotherapie en vetzuren bij prikkelbaredarmsyndroom. Het avondseminar is geheel kosteloos.

Locaties en data

  • di 17 oktober – Akersloot (voor meer info klik hier)
  • di 14 november – Arnhem (voor meer info klik hier)

Voor wie?
Het avondseminar is bedoeld voor gezondheidsprofessionals zoals therapeuten, adviesdrogisten en gespecialiseerde winkeliers. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

NB: via de pagina waarop u zich nu bevindt kunt u zich aanmelden om aanwezig te zijn in Akersloot. Als u hetzelfde seminar liever volgt in Arnhem klikt u hier.

  • di 17 okt 2023
  • 19:00 - 22:00
  • Van der Valk Hotel Akersloot
  • ir. Angélique De Beule
€0,00 -
incl. btw
Aanmelden

Omschrijving

Ir. Angélique De Beule bespreekt de nieuwste inzichten op het gebied van de 3P’s (pre-, pro- en postbiotica) bij prikkelbaredarmsyndroom. Er wordt besproken hoe u dit synergetisch kunt inzetten ter ondersteuning van de darmmotiliteit en andere specifieke klachten. Het steeds meer opkomende onderwerp 'postbiotica’ en haar brede toepassingsgebied zal verder worden uitgediept. Ook zal het belang en de synergetische werking van vetzuren, enzymen en fytotherapie ter ondersteuning van PDS worden toegelicht. Angélique vertaalt deze nieuwste inzichten naar bruikbare tools voor bij u in de praktijk.

Praktische informatie
Het seminar wordt gehouden op dinsdagavond 17 oktober van 19:30 - 22:00 uur in het Van der Valk hotel in Akersloot. Ontvangst vanaf 19:00, om 19:30 uur start de lezing.

Voor wie?
Het avondseminar is bedoeld voor gezondheidsprofessionals zoals therapeuten, adviesdrogisten en gespecialiseerde winkeliers. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan zo snel mogelijk aan want vol = vol.

NB: via de pagina waarop u zich nu bevindt kunt u zich aanmelden om aanwezig te zijn in Akersloot. Als u hetzelfde avondseminar liever volgt in Arnhem klikt u hier.

Programma

Programma
19:00 - 19:30 Ontvangst
19:30 - 20:30 Lezing
20:30 - 20:50 Pauze 
20:50 - 22:00 Lezing
22:00 Afsluiting

Over de docent

Angelique de BeuleIr. Angélique De Beule is afgestudeerd als Industrieel ingenieur biochemie aan KAHO St-Lieven in Gent. Ze is gepassioneerd door alles wat met voeding en biochemie te maken heeft. Sinds 2014 heeft ze de orthomoleculaire-biochemische fakkel overgenomen van Walter Faché, grondlegger van de orthomoleculaire geneeskunde in België. Ze is directrice en hoofddocent bij BIOK-center in België.

 

Routebeschrijving

Adres
Van der Valk Hotel Akersloot
Geesterweg 1A
1921NV Akersloot

Parkeren
U kunt gratis op het terrein van het Van der Valk parkeren.