Mogelijk gemaakt door:
<< Naar overzicht
Gratis avondseminar in Hasselt (België)

Pijnklachten: nieuwe inzichten voor nutritionele complementaire aanpak (Hasselt-BE)

door ir. Angélique De Beule

Dit voorjaar organiseert Orthokennis op 3 locaties in België een informatief avondseminar.

Tijdens dit gratis avondseminar deelt Ir. Angélique De Beule de nieuwste inzichten over orthomoleculaire ondersteuning bij neuropathische pijnklachten. Klachten die het gevolg kunnen zijn van aandoeningen zoals diabetes, hernia, carpaaltunnelsyndroom, gezichtspijn, of optreden na chemotherapie. Er zal deze avond uitgebreid besproken worden hoe nutriënten als Palmitoylethanolamide (PEA), alpha-liponzuur, L-theanine, saffraan en boswellia ingezet kunnen worden bij neuropathische pijnen, al dan niet in combinatie met reguliere medicatie.

Locaties en data

di 12 maart – Antwerpen (voor meer info klik hier)
vrij 15 maart – Gent (voor meer info klik hier)
di 26 maart – Hasselt (voor meer info klik hier)

Voor wie?
Het avondseminar is bedoeld voor therapeuten en artsen die al enige ervaring hebben op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

NB: via de pagina waarop u zich nu bevindt kunt u zich aanmelden om aanwezig te zijn in Hasselt. Als u hetzelfde seminar liever volgt in Anwerpen klikt u hier en voor Gent klikt u hier.

  • di 26 mrt 2024
  • 18:30 - 22:00
  • Hasselt (België)
  • ir. Angélique De Beule
€0,00 -
incl. btw
Aanmelden

Omschrijving

Tijdens dit gratis avondseminar deelt Ir. Angélique De Beule de nieuwste inzichten over orthomoleculaire ondersteuning bij neuropathische pijnklachten. Klachten die het gevolg kunnen zijn van aandoeningen zoals diabetes, hernia, carpaaltunnelsyndroom, gezichtspijn, of optreden na chemotherapie. Er zal deze avond uitgebreid besproken worden hoe nutriënten als Palmitoylethanolamide (PEA), alpha-liponzuur, L-theanine, saffraan en boswellia ingezet kunnen worden bij neuropathische pijnen, al dan niet in combinatie met reguliere medicatie.

Praktische informatie
Het seminar wordt gehouden op dinsdagavond 26 maart van 18:30 - 22:00 uur in het Radisson Bllu Palace Hasselt (België). Vanaf 18:30 uur staat er een kleine versnapering (soep en een kleine salade) voor u klaar in het restaurant. Om 19:30 uur start de lezing.

Voor wie?
Dit avondseminar is bedoeld voor therapeuten en artsen die al enige ervaring hebben op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan zo snel mogelijk aan want vol = vol.

NB: via de pagina waarop u zich nu bevindt kunt u zich aanmelden om aanwezig te zijn in Hasselt. Als u hetzelfde seminar liever volgt in Anwerpen klikt u hier en voor Gent klikt u hier.

Programma

18:30-19:00  Ontvangst met soep en kleine salade in het restaurant
19:00-20:15  Lezing
20:15-20:45  Pauze 
20:45-22:00  Lezing

Over de docent

Angelique de BeuleIr. Angélique De Beule is afgestudeerd als Industrieel ingenieur biochemie aan KAHO St-Lieven in Gent. Ze is gepassioneerd door alles wat met voeding en biochemie te maken heeft. Sinds 2014 heeft ze de orthomoleculaire-biochemische fakkel overgenomen van Walter Faché, grondlegger van de orthomoleculaire geneeskunde in België. Ze is directrice en hoofddocent bij BIOK-center in België.

 

Routebeschrijving

Adres
Radisson Blu Palace
Torenplein 8
Hasselt 3500
België

 

Vanaf het station Hasselt

Buiten het station kunt u de bus nemen. Deze stopt bij de halte Hasselt Kunstlaan, op 2 minuten lopen van het hotel. 

Vanaf Brussels Airport

Met de auto
Het hotel ligt op 80 km afstand van Brussels Airport. De snelste route is doorgaans via de E314. 

Parkeren
Onder het Radisson Blu Palace Hotel bevindt zich een Q-park waar u op eigen kosten kunt parkeren.