OrhtoKennis
home | research | nieuws | cursussen | links | contact Nederlands Duits

Item

16-10-2009

Nieuwe opzet salvestrolen clinics!

Met ingang van heden zullen er tijdens het salvestrolen seminar naast de salvestrolen ook andere fytonutriŽnten die specifiek een rol spelen bij borst- en prostaatkanker ter sprake gebracht worden.

Op een gemakkelijk te volgen wijze en met veel humor geeft emeritus hoogleraar Pharmaceutical Metabolism en ontdekker van het CYP1B1 enzym Dan Burke inzicht in de voornaamste wetenschappelijke en medische feiten die ten grondslag liggen aan de incidentie, oorzaken en behandeling van kanker en hij zal aantonen hoe de verschillende fytonutriŽnten op natuurlijke wijze bescherming bieden en therapeutisch ingezet kunnen worden.

Deze fytonutriŽnten werken middels zeer geraffineerde biochemische mechanismen. Moeder natuur is hiermee qua selectiviteit en veiligheid superieur aan de moderne farmaceutische antikanker medicijnen. Dan Burke legt uit hoe een natuurlijk dieet van fruit en groenten bescherming kan bieden en ingezet kan worden tegen kanker en het belang van biologische landbouwmethoden daarbij. In de ochtend zal de nadruk liggen op de salvestrolen, fytonutriŽnten die een groot vermogen hebben om kankercellen te kunnen doden. Professor Burke zal uitleggen hoe dit gebeurt middels een uniek pro-drug mechanisme dat werkzaam is in alle kankersoorten.

Borstkanker en prostaatkanker
In de middag zal de focus liggen op andere fytonutriŽnten: hoe kunnen propolis en groene thee als natuurlijke aromataseremmers een regulerend effect hebben op de celgroei bij borstkanker en de invloed van granaatappel en zoethoutextract op bepaalde genen en cellulaire mechanismen die een rol spelen bij de celgroei in de prostaat.

Kalender
zaterdag 17 april 2010
zondag 12 september 2010
vrijdag 19 november 2010

De prijs is Ä 55,- (incl. materiaal, lunch, koffie, enz.) en een dag duurt van 09:30 tot circa 16:00 u. U kunt zich aanmelden via telefoon 075 640 81 80 of per e-mail info@orthokennis.nl.

Accreditatie
VBAG, NVVM en MBOG (4 pt).
naar nieuwsoverzicht